Zipwake Trimflaps

TOTAL SEJLKONTROL

Opgrader din båd med Zipwake Dynamic Trim Control System, forbedret komfort, lavere brændstofforbrug og øget sikkerhed – helt automatisk.

Zipwake bruges i høj grad til at trimme bådens krængning sidevejs så den stadigvæk er behagelig at være i under sejlads i sidevind eller bølger. Forskellen med og uden Zipwake er som 2 forskellige både og Zipwake er tilbehør du aldrig vil undvære, når først du har sejlet med det.

Under hver serie kan komponenter og kontrolpaneler købes separat men vi har lavet en masse forskellige pakker som er komplette, for at gøre det nemt og enkelt for dig.

Zipwake Serie S er til både op til 50 fod og Serie E for både op til 100 fod.

HOLDER ØJE MED HORISONTEN På en båd er sigtbarhed sikkerhed. Zipwake-Interceptorer strækker sig mindst 5 gange hurtigere end konventionelle trimtapper for at få dig hurtigt på et fly, så du aldrig mister af syne, hvad der er foran dig. Vinden kan blæse, og bølgerne kan slå ned, men Zipwake vil holde din båd i vater under alle forhold. Systemets Interceptorer, bevægelsescontroller og gyrosensorer arbejder sammen for dynamisk – og automatisk – at eliminere list og balancere dine sving.

MÆRK DET – TRO DET

Med et Zipwake Dynamic Trim Control System vil du nyde intuitiv og præcis kontrol over din båds løbetrim, krængning og kurs. Systemet er fuldautomatisk og forbedrer bådens ydeevne, brændstoføkonomi, komfort og sikkerhed markant. Det er næsten som at få en helt ny båd – i en kasse.

Serie S udgør en produktserie af fire Lige, fire V-formede, fire Chine og en Mellem interceptor. Dette første modulære design nogensinde lavet til masseproduktion gør interceptorerne holdbare, overkommelige og perfekt tilpasset enhver planende eller semi-planende båd mellem 6 m og 15 m (20-50 fod).
Alle komponenter er omhyggeligt konstrueret til at modstå stød og undgå vandindtrængning, hvilket minimerer risikoen for dyr vedligeholdelse og nedbrud. Interceptor- eller bladaktivering finder sted ved hjælp af en kalibreringsfri nedsænkbar elektrisk servo inden i interceptorenheden. Dens naturlige vandkøling giver fremragende arbejdsforhold for den børsteløse DC servomotor, som kører på 12-32 volt. Slagtid tager 1,5 sekunder og overgår konventionelle trimflaps med mindst en faktor 5.
Installationen gøres let med en integreret monteringsplade og mulighed for en skjult eller en over vandlinje skrog gennemføring fittings. Den foretrukne monteringsmulighed opnås ved blot at føre kablet anderledes. Hver interceptor leveres med kabelfitting gennem skroget, kabeldæksler og en praktisk boreskabelon.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev