Om os

Vores mange års erfaring med sejlads og salg af både gør, at vi tænker bredere når vi finder udstyr. Det kan være fordi specielle ting til en bestemt bådmodel kan være svære at finde.

Det kan være løbende forbrugsting som vi har gode erfaringer med. Det kan være Zink, Vaskemidler, Rensemidler og lignende. Det kan være ting specielt til et bådmærke, det kan være ting vi får specielt fremstillet til din båd, (Teak, Tanke, Kalecher osv.)

Vi lægger løbende kategorierne ind, og vil så efterhånden fylde varer og varenumre ind. Er kategorien tom er vi ikke nået dertil endnu eller står der ikke en pris, kan du altid spørge os. En del af vores udstyr er specielt som tilpasses og laves nøjagtig til din bådmodel.

Du er altid velkommen til at sende os en mail omkring netop det udstyr du mangler. Vi vender tilbage inden for få dage, og vi kan som oftest tilbyde montering af alt udstyr og grej i Strandby i Nordjylland. Vi kan håndtere både op til 90 fod og 90 tons.

Hvis du ønsker, at vi skal komme ud til dig, tilbyder vi vores mobile service. Vi er her for at gøre din oplevelse med køb og installation af bådudstyr så let som muligt. Vores mobile service er en del af vores engagement i at opfylde dine specifikke krav og gøre din sejleroplevelse så behagelig som muligt.

Vi har et stort fokus på reservedele til Princess, Fairline, Sunseeker, Sealine og Bavaria. Uanset hvad du mangler til disse både kan du altid sende os en forespørgsel. Vores udstyr er nøje udvalg og vores mål er ikke at levere det billigste udstyr, men det vi ved virker og hvor kvaliteten er i top.

Vi ser frem til at hjælpe dig, uanset om det er en lille reservedel eller et større udstyrsstykke, er vi her for at hjælpe dig med dine bådbehov. Kontakt os her .

Vi inviterer dig til at følge vores nyeste opslag på Facebook. Du finder os her https://www.facebook.com/Yachtpartsdenmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev