Flexiteek

Varenr.: 15001

Flexiteek 2G (2. generation) er et smukt og langtidsholdbart dæk, der er designet til alle vejrforhold og utroligt nemt at vedligeholde og holde pænt.

Flexiteek er utrolig autentisk i farve og overflade som den rigtige teak.


Bestillingsvare

Beskrivelse

Vi tilbyder at komme til din båd og måle båden op, hvorefter vi kan give et uforpligtigende tilbud på et nyt Flexiteek dæk eller cockpit til din båd.
Flexiteek er også velegnet indvendigt i båden til gulve og trin.

Montering kan vi tilbyde i Strandby i Nordjylland, hvor Flexiteek bliver monteret, her kan vi montere på både uden teakdæk eller på både der har et teakdæk vi så fjerner, inden nyt flexiteek lægges ned.

Efter ordreafgivelse vil vi lave skabeloner på din båd, og du kan vælge imellem flere farver og strukturer samt farven på nåden, samt hvordan dækket ønskes med rankanter og afslutninger.

Flexiteek bliver lavet efter individuelle skabeloner og samles i Danmark, dette udføres med manuelt håndarbejde, hvor dækket tilpasses og limes/fuges sammen og det hele afsluttes med en overflade slibning.

Flexiteek er fremtidens teekdæk, da det velkendte teaktræ fra Burma i dag er et forbudsbelagt produkt, og erstatningsmulighederne med teaktræ fra andre lande er væsentligt anderledes i udseende og slet ikke sammenlignelig med Burma teak. Flexiteek rammer faktisk meget mere farve og visuelt den kendte Burma teak end de alternativer der findes med bl.a. Ghana Teak som er lysere og mere changerende.

Vi sender gerne en prøve på Flexiteek.

Ønsker du tilbud på montering af Flexiteek og- eller fjerne det gamle teakdæk, send os gerne en forespørgsel på info@yachtpartsdenmark.dk

Video fra Flexiteek

 

Spørg om prisen

Her kan du indtaste oplysninger om det produkt du ønsker pris på.

Beskriv venligst så detaljeret som muligt med størrelse, mål, farve og lign.

Vi kontakter dig hvis vi er i tvivl om noget eller ønsker yderligere oplysninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev