Dual Band Fjernbetjening

Varenr.: 16001

Med Dual Band fjernbetjening kan man manøvrere båden uanset hvor man er placeret, nemt og sikkert og med fuldt overblik.

Kan installeres på både op til 50 meter.


Bestillingsvare

Beskrivelse

Med Yacht Controller er det muligt at operere båden fra enhver position på båden, og du kan legende let betjene Din motor / Begge motorer, Bow & Agtertruster og endda Ankerspil kan fjernstyres ved hjælp af yacht Controller fjernbetjeningen.

Dual Band var den første fjernbetjening i Yacht Controller-familien, der arbejdede med transmissioner med dobbelt frekvens, som beskytter mod eksterne RF-transmissioner eller interferens, som er en del af den ekstra sikkerhed Yacht Controller også har opnået.

Fjernbetjeningens design er med specialfremstillede silikone membran og switch greb, som giver dig præcis kontrol over enhver motor samt bov og hækpropel og med en tilbagevenden til neutral, når du slipper kontrolstyringen på fjernbetjeningen.

Yacht Controlleren er udviklet, så den kan tilsluttes enhver elektronisk gashåndtag uanset skibstype. Systemet har også mulighed for tilføjelse af nye funktioner eller den kan overføres til en ny båd.
Systemet er gennemprøvet i den maritime verden og kendt som den golden standard. Når man har Yacht controller, så er det ikke en kopi, men det originale produkt. Systemet leveres komplet med meget detaljerede oplysninger og brugervejledninger til både installatører og ejer, der yderligere sikre sikkerheden og integriteten af produktet og dets anvendelse.

Kontinuerlig kontrol af din båd.

Ønsker du tilbud på Yacht Controller Dual Band og montering , send os gerne en forespørgsel.

 

Spørg om prisen

Her kan du indtaste oplysninger om det produkt du ønsker pris på.

Beskriv venligst så detaljeret som muligt med størrelse, mål, farve og lign.

Vi kontakter dig hvis vi er i tvivl om noget eller ønsker yderligere oplysninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev