• FleXiteek 2G er et flot og langtidsholdbart dæk, der er designet til at klare alle vejrforhold og er upåvirket af vind og vejr.
  • Som et veletableret og førende mærke er FleXiteek 2G ekstremt populær hos bådejere. Dette understreges også med over 200 bådebyggere på verdensplan. Man skal ikke bruge en masse tid på at skrubbe, slibe og oliere dækket.
  • Det findes i 2 plankebredder, 40 mm og 55 mm + 5 mm fuge,  og har en tykkelse på 5 mm.
  • Det kan leveres med flere afslutninger, herunder randplanker så dækket fremstår som det teakdæk du kender i dag.
  • Farverne i FleXiteek er utroligt autentiske i forhold til det teakdæk du kender i dag og overfladen har en struktur der er sammenlignelig med et teakdæk af træ.
  • Prisen på dit nye FleXiteek dæk beregnes ved en opmåling af bådens areal i m2, sammen med oplysninger om hvilke detaljer der ønskes som afslutning herunder randplanker, kanter og andre afslutninger ved luger og kistebænke.
  • Prisen på dit nye FleXiteek er komplet inkl. nøjagtige skabeloner, montering af dækket som vacum limes og afslutning med kantfuger.
  • Prisen indeholder ikke afmontering af dit evt. gamle dæk.

Bliv inspireret af denne flotte video fra FleXiteek.

 

Teak – Genopfundet
Med sin finish med fine årer er FleXiteek 2G udformet så smukt, at det ligner ægte teak. FleXiteek 2G er det perfekte valg, hvis du ønsker den traditionelle skønhed ved et skinnende teakdæk.

Langtidsholdbart
FleXiteek er en gennemprøvet teknologi, med originale dæk der nu er over 20 år gamle og stadig er smukke. Dit nye dæk leveres med 5 års garanti mod materialefejl. Alle dæk fra FleXiteek er fremstillet ved brug af en teknik til vinylsvejsning, der gør sammenføjningerne stærkere end ved brug af almindelig lim. Overfladen er ekstremt slidstræk, UV-stabil og kan sagtens slibes ned, hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til det.

Højtydende
FleXiteek 2G tilbyder væsentlige fordele i forhold til konkurrerende syntetiske dæksystemer.
– Dets form, der tilpasser sig undersiden, giver en uovertruffen adhæsion og passer til både i alle former og størrelser.
– Det køler af 30% hurtigere end et traditionelt kompositdæk.
– Materialet er op til 35% lettere, hvilket er fantastisk for hurtiggående yachts, flerskrogsbåde eller speedbåde.
– Fantastisk “ådring” gør FleXiteek 2G til det mest naturtro syntetiske dæk.

Minimal vedligeholdelse
FleXiteek 2G kræver meget lidt vedligeholdelse for at opretholde sit smukke udseende. Der er ikke behov for den regelmæssige hårde skuring eller dyre rengørings- og forseglingssystemer, blot en lejlighedsvis skylning, eller spuling ved behov for dybderensning, og dækket fremstår helt nyt. Sæbe og vand fjerner de fleste pletter, herunder olie, brændstof, rødvin og fiskeblod.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev